RuBiSCo

A RuBiSCo egy hallgatókat segítő korrepetációs csoport. A felkészítő "tanárok" olyan hallgatók, akik jó eredményt szereztek adott tárgyból, és képesek a tudásukat tovább adni. A korrepetációk ingyenesek, és személyes jellegűek. Általában kisebb-nagyon csoportokban zajlik, és kérésre lehet időpontot kérni az oktató hallgatótól.

A "tanárok" tudása egy előzetes teszten fel van mérve, biztosítva, hogy a legjobb tudást legyenek képesek átadni a segítésgre szoruló hallgatóknak.

Ha kémiás tárgyról van szó, akkor feltétlenül meg kell említenünk a KÉKO nevű egyesületet. Ez a Kémia szakos hallgatóknak a korrepetációs programja, de szívesen látnak biológus hallgatókat, amennyiben szükség van egy kis segítségre. Ha valamit nem értesz matekból, vagy kifogott rajtad egy feladat, akkor érdeklődj a MASZATnál! 

A feljebb felsorolt három korrepetációs csoportról elmondható, hogy olyan felsőbbéves hallgatók tartják, akik elkötelezettek, és valóban értik azt amit oktatnak.

Amennyiben tetszik ez a koncepció, és szívesen oktatnál Te is valamilyen bioszos tárgyat jelentkezz az alábbi oldalon( biosz.elte.hu/rubisco_oktatoi_jelentkezes ), és felvesszük Veled a kapcsolatot. Akár Te lehetsz a következő oktatója a RuBiSConak!

RuBiSCoordinator Elérhetőség


Varga Roberta

E-mail: rubisco@ttkhok.elte.hu
Telefonszám: +36205017867
Fogadó óra: -
Pályázat: Ide kattintva letölthető