SzaCs- Szakterületi Csoport

SzaCs

 

Bemutatása

A Szakterületi Csoport az adott szakterület koordinátorának és a SzaB (Szakterületi Bizottság) munkáját segíti. Bárki csatlakozhat, aki szívesen részt venne a biológia szakterület közéletének megszervezésében. Tagjainak köszönhetően olyan programok jöhetnek létre mint pl. a BReKi.

Általában havonta szokott egy gyűlés lenni, ahol a legfontosabb dolgokat együtt megbeszéljük, és megszervezzük a programokat, illetve közösen ötletelünk. Nem kell megijedni attól, hogy ez egy gyűlés, hiszen mindig remek hangulat van, és igény szerint akár kávét és sütit is biztosítunk. És egy jó lehetőség arra is, ha esetleg valaki jobban bele szeretne látni az egyetem műkődésében, hiszen folyamatos tájékoztatást kapnak a tagok az egyetemen zajló történésekről.

Fontos viszont tudni, hogy a SzaCs ellenben a SzaB-bal nem a biológia szakterület döntéshozó szerve. De ettől függetlenül a SzaB tagok lehetőség szerint ki szokták kérni a SzaCs tagok véleményét is.

Ha érdekel a SzaCs gyűlés, akkor jelentkezni sem kell, egyszerűen csak gyere el, szívesen látunk. Hogy előre tudjál tervezni, az adott gyűlés meghívóját a közélet menűpontjának SzaCs meghívók almenűpontjában találhatod. Remélem hamarosan találkozunk! 

A Szakterületi csoport tagjai

A Szakterületi Bizottság tagjai tisztségük révén, illetve az összes Biológia Szakos hallgató! Éppen ezért várunk minden kedves érdeklődő hallgatót egy kellemes elbeszélgetésre!